Fietsbergingen

Ben je op zoek naar een Fietsberging waar je al je fietsen in kwijt kunt of meer?

Dan zit je op deze afdeling van Fietsberging op het goede adres. Want welk vervoer op wielen je ook hebt staan, we hebben er altijd een juiste oplossing voor.
Wij leveren Fietsbergingen in de vorm van een kast, de Fietskast voorzien van een deksel en draaideuren waar je in en uit kunt lopen.
De lage maatvoering maakt dat deze Fietskasten geschikt zijn om ook voor in de tuin of aan de straatkant te plaatsen.Je vindt op onze site buitenberging.nl een ruime keuze fietsberging voor; Kinderfietsen, bakfietsen, heren- en damesfietsen, elektrische fietsen, scooters, brommers, motors en ligfietsen en niet te vergeten de scootmobiels.
Natuurlijk zijn deze bergingen ook functioneel voor containers en tuinspullen.

Heb je een speciaal maatvoering nodig, dan leveren wij de houten fietskasten en fietsbergingen ook op maat. De prijs is dan op aanvraag.
Uniek zijn de fietsbergingen voor de bakfietsen. Er zijn vele modellen bakfietsen in omloop. Wij leveren daarom ook verschillende maatvoeringen in deze Bakfietskasten.
Voor het opbergen van een elektrische fiets voldoet niet een standaard fietskast. Een elektrische fiets is namelijk altijd hoger dan een standaard uitvoering fiets. Ook daar hebben wij op ingespeeld.
Handig is dus voordat je een fietsberging gaat uitzoeken om eerst de hoogte van je fiets te meten. Kies je voor een houten fietskast dan zal het hout door de tijd vergrijzen. Het is ook mogelijk dat je voorkeur ligt in een metalen of kunststof uitvoering.

Fietsbergingen bestellen bij Buitenberging.nl

De fietsbergingen worden als pakket bij jouw thuis aangeleverd. Is monteren voor jou een probleem, dan kunnen diverse modellen ook gemonteerd worden door een montage service dienst. Prijs is op aanvraag.

Ja ja, overal is aan gedacht, wij verkopen al vele jaren bergingen om fietsen of motoren etc. in op te bergen, dus mogen we wel stellen dat wij wat specialisme hierin hebben verworven. Mogelijk heb je nog vragen nadat je alle mogelijke Fietsbergingen en fietskasten hebt bekeken op onze site. Stel ze gerust! Kies de fietskast die het beste bij jou past!